top of page

Millest kõneleb Kanye Westi ja Amber Rose kehakeel?

Seksuaalne külgetõmme oma kirglikkuses ja loomalikus ihas, on olnud inimsoo jätkumise eelduseks. Kahjuks tavaliselt vaid kirglikkusele baseeruvad suhted, pikalt koos ei püsi. Koos püsimiseks vajame enamat-üksteisest hoolimist, turvalisuse tunnet ja vajalikkust teise osapoole jaoks.

Intiimsuse avalikkusele presenteerimine, on paljude paaride jaoks tavaline, kuid ei kinnita suhte kestvust.


Pildil oleva paari- räppar Kanye West`i ja Amber Rose`i külgetõmbefaktor on kahtlemata kõrge - mehe laienenud ninasõõrmed, avatud huuled, ettetungiv agressivne lõuaosa, intiimne pilk „nüüd läheb asi tõsiseks“ ja tugev haare, mis tõmbab naist puusaosa enda suunas, räägivad enda eest. Kui puuduksid prillid, näeksime konsentreerunud silmi.

Naise äraolev, eemalviibiv pilk kõneleb sisemonoloogist, mida ta endaga peab-paremale alla pilku suunates on tavaliselt tegemist „tunnetusliku sisemonoloogiga“, mil teadlikult/alateadlikult meenutame möödunud meid emotsionaalset tugevalt puudatutanud mälestust/mäletusi. Naise liibuv hoiak on pehme ja tundeline. Vaevumärgatav naeratus, lõdvestunud näolihased ja veidikene paokil huuled, on märgiks, et meha käitumine on talle igati vastuvõetav ja nauditav. Näeme ka sageli filtrimismängus kaasnevat edvistav-kättesaamatu mängu „Võta mind, kuid ma ei tee seda sulle lihtsaks!“, millest räägib naise parema käe asend, kuid see on vaid osa mängust.

Võime olla kindlad, et selle paari suhe on rajatud seksuaalsele külgetõmbele ja lõõmavale kirglikkusele. Kõrge testosteroonitase ja vallanduv adrenaliin on kindlasti märksõnadeks, mis iseloomustavad partnereid, kuid suhte kestvust selle baasil, ennustada pole võimalik.

Autor Ülli Kukumägi

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page