top of page

Kui üksteisest väga hoolime...

Kui paar on omavahel mõnda aega juba koos olnud, paarilised üksteist tõeliselt naudivad ning ennast mugavalt ja hästi teineteise seltskonnas tunnevad, muutub pilt tunduvalt.

Kaob kehade vaheline pinge, toetutakse vabalt üksteise vastu.

Kehade kokkupuute pinna „pindala“ näitab suhtes valitsevat harmooniat, usaldust, head läbisaamist jms. mis viitab suhte kvaliteedile ja iseloomule. Mida suurem on kehade kokkupuutepind, seda olulisemad ja lähedasemad on partnerid üksteisele ning seda enam usaldavad nad teineteist.

90% meid ümbritsevast maailmast võtame vastu visuaalselt. Meile emotsionaalselt tähtsatel hetkedel, sulgeme automaatselt silmad, et tunnetada täiel määral, meid emotsionaalselt ja füsioloogiliselt valdavat naudinguküllast õnnelikku tunnet.

Hoiatus-ettevaatust nendega, kes teid silmad lahti suudlevad! Suudlus on niivõrd intiimne toiming, et siiraste tunnete puhul, isegi juhul, kui tegemist on kiire „lahkumismusiga“ põsele, sulgeme hetkel, mil puudutame teise keha, automaatselt enda silmad.

Pildil näeme mõlemat-nii neiut kui noormeest, suletud silmadega, pingevabalt ning maksimaalselt üksteise vastu naaldudes, õnnehetke nautimas.

Mõlema jalad on suunatud teineteise suunas ning kuigi ei ole näha jalalabade esiosa suunda, võime olla kindlad, et need on pööratud paarilise poole.

Neiu näolihaste lõdvestunud olek ja vaevumärgatav naeratus, kaasneb vaid täielikult pingevaba oleku ja meid valdava siira õnnetundega.

Noormehe hoolitsev-kaitsev käehoiak, peegeldab tema tõelist hoolivust ja armastust neiu vastu. Samuti naudib noormees hetkesituatsiooni, olles samas hoolitsev toetaja-kaitsja.

Palju õnne neile-vähe on armastajaid, kes niivõrd tõeliselt hoolivas-harmoonilises suhtes on!

utor Ü.Kukumägi

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page