top of page

Üllatus,üllatus!

Leidsin selle suurepärase foto internetisügavustest. Keegi oli sellele lisanud kommentaari "3 girls react to the "kiss" at wedding" ehk teisisõnu, kuidas kolm tüdrukut reageerivad "Musi, musi!" peale pulmas.

Tüdrukute kehad on otsekui tardunud - selliselt regeerime, kui näeme/kohtame midagi meid tõeliselt jahmatama panevat. Meie hingamine otsekui peatub hetkeks, silmad avanevad tavapäraselt palju enam ning suu vajub veidi lahti. Üllatus kestab 1-2 sekundit.

Just selliselt käituvad pildil vasakul ja paremal pool istuvad tüdrukud. Nende kehad on otsekui tardunud, pilgud üksisilmi suunatud neid jahmatanud tegevusele.

Seevastu keskmine tüdrukutirts on pööranud näo ära teda ehamanud tegevuselt ja katnud enda silmad vasaku käega. Selliselt reageerime, kui me tõeliselt ei soovi midagi või kedagi näha - pöörame ennast meis ebameeldivust tekitanud objektist/subjektist eemale ning meie jaoks ekstreemsemates olukordades, kas sulgeme automaatselt silmad või katame need käega.

Nagu näha võime, pole laste elu sugugi lihtne! Isegi näiliselt südamlikel sündmustel nagu seda on pulmad, võib jahmatavat üllatust kogeda!Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page