top of page

Lahutus algab jalgadest...

„Lahutus algab jalgadest,“ võiks öelda. Mida see tähendab? Kui meie suhtes on kõik korras, siis meile meeldib teineteise lähedus. Meile meeldib puudutada enda armastatut ja olla puudutatud tema poolt.

Jalad on meie keha ühed intiimsematest tsoonidest, mida me võõrastele tavaliselt ei ulata ning me

püüame vältida kokkupuudet võõraste jalgadega. Magades kõrvuti enda armastatud kaaslasega, liibume tema vastu kogu keha ulatuses, puudutades ka enda jalgadega tema jalgu. Seda eriti suhte algfaasis.

Kui suhtes tekivad ebakõlad, intiimsus ja lähedus kahaneb, hakkame vältima teineteise intiimsesse tsooni sattumist ning ei soovi, et meie jalgu puudutab meile võõraks muutuv inimene.

Huvitav on ka fakt, et kui naine leiab endale partneri, kes on naise pikkune või lühem, hakkab naine isegi, kui ta on harjunud kandma kõrgeid kontsi, tavaliselt eelistama madala kontsaga või kontsata, madalaid jalanõusid. Põhjuseks on naise alateadlik soov lasta mehel end tunda maskuliinsemana, ning iseennast naiselikumana. Ja loomulikult soovib naine, et mees ei pööraks tähelepanu enda kasvule. Sellist käitumisviisi kohtame eriti suhte algusfaasis.

Ning kui vastupidiselt naine vahetab madalad kingad kõrgete vastu, peaks mehe peas hakkama vilkuma ohutuli. Naise taoliselt muutunud käitumine on tavaliselt märk kõrvalsuhtest või tekkinud huvist mõne teise mehe vastu. Miks? Kõik inimesed, nii mehed kui ka naised, lootes leida endale partnerit, soovivad olla atraktiivsed, et köita vastassoo tähelepanu. Selleks anname endast alateadlikult parima, et näha välja võimalikult meeldiva ja ahvatlevana.


Teadmiseks – uuringud näitavad, et lühikesed mehed on enam armukadedad kui nende pikka kasvu sookaaslased, kuid tavaliselt vähem vägivaldsed.


Kuidas on lood teie ja teie elukaaslase jalgade „suhtega“?

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page