top of page

Siiras või ebasiiras suudlus?

Sageli küsitakse, kuidas tuvastada, kas meie kaaslane tunneb siirast tunnet meie vastu või mitte. Pildil, mis pärineb aastast 2012, on jäädvustatud Sealist ja Heidi Klum.

Fotot vaadates pole mõtet imestada, et paar lahku läks. Vaadates Heidi Klumi parema käe asendit – peopesa, mis eheda tunde puhul täielikult puudutaks Seali kaela, on pinges, lisaks on Heidi käega moodustanud barjääri enda ja Seali vahele. See on kontrolliv suudlus – Heidi käed kontrollivad, kuidas, kuhu ja kui pikalt suudeldakse. Heidi silmad on avatud, mis on signaaliks, et ta mõtted ja tunded pole siirad.

Kuna 90% ümbritsevast maailmast võtame me vastu läbi silmade, siis meile emotsionaalselt olulistel momentidel, sulgeme automaatselt enda silmad. Seda nii tõelise tundega partnerit suudeldes, kui ka palvetades, kogu hingest midagi soovides, meile olulist auhinda vastu võttes jne.

Seali keha on kaldus naise poole, ta silmad on suletud, kuid käed ei liigu Heidi suunas. Seal naudib hetke, kuid kui õnnelik ta on?

Autor Ülli Kukumägi

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page