top of page

Me pöördume, kaldume, naaldume nende inimeste suunas, kes meile meeldivad...

Kui meile keegi meeldib, siis me kaldume, pöördume, naaldume meile atraktiivsena tunduva või meid muul põhjusel huvitava inimese suunas. Samamoodi käitume ka ihaldatava eseme või objekti suhtes, mida omada sooviksime.

Sageli võime näha kohvikus paare, istumas vastastikku (seda tehakse tavaliselt suhte algfaasis, suhte arenedes eelistatakse istuda enam lähestikku) ning märgata, kuidas ühe või mõlema osapoole käed vargsi üle laua ihaldatava objekti suunas liikuma hakkavad, kuid siis poolel teel peatuvad. See on märk „tahan, kuid ei julge veel“ käitumisest. Me väga sooviksime, kuid suhe pole veel jõudnud sellisesse faasi ja kardame lõhkuda eksisteerivat kokkuleppelist käitumismustrit.

Pildid erinevatest paaridest räägivad väga täpselt nende omavahelisest suhtest sellel ajahetkel.

Kui vaatate ülal olevat pilti, võite näha, et paar on alles enda suhte algfaasis-nende kehad on pinges, istutakse „ettevaatlikult“ üksteise kõrval, kehade kalde- ja pöördenurgad on teineteisele suunatud. Noormehe käsi ei puuduta neiut, vaid on asetatud kivikujule, kopeerides neiu käeasendit-kuju on „vahendajaks“ noormehe ja neiu vahel. Mõlema pilgud vaatavad samasse suunda.

Kõik on suhtes alles uus ja õhkõrn!

Autor Ü.Kukumägi

Tags:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
bottom of page